Träning och Yoga

IMG_8366

Soma move

Soma move – Somamove gör dig stark, smidig och skadefri. Så lyder konceptet för träningsformen somamove, eller soma move. Med rörelser som går att utföra både långsamt och i högintensiv takt, inspireras deltagaren till att utmana sig själv.inspirerat ifrån yogan och kampsport .

Yin yoga

Yin yoga – en karaktäriseras av passiva positioner där det centrala fokuset ligger på att skapa stillhet och en medveten närvaro. Varje position hålls en längre stund, vanligtvis 3-7 minuter, i syfte att ta stilla tankar, lugna sinnet och komma åt kroppens bindväv.

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga -Medicinsk Yoga (MediYoga) är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som är utformad utifrån den tantriska yogatraditionen. Här använder vi olika meditationstekniker, mantras (vibrationer och ljud) och yogarörelser som det forskats mycket kring både i Sverige och internationellt. Det är en mjuk meditativ, men kraftfull yogaform med djupgående effekt på både själ och kropp som passar alla.
Indoor walking

Indoor Walking

Indoor Walking – Indoor walking (IW) är effektiv konditionsträning på crosstrainer, en så kallad walker. På köpet utmanar du din bålstabilitet och balans. Rörelsemönstret på en crosstrainer/walker liknar löpning och skidåkning. Hela kroppen engageras. Core les Mills – intensiv träning för dig som vill stärka bålens muskulatur och förbättra styrkan i kroppens stabiliserande muskler .

Personlig träning i styrketräning .